Seuratoiminta

Kuva: Katri Bäck

Mistä on mukava kameraseura tehty?

  • kaikenikäisille ja tasoisille valokuvauksesta kiinnostuneille sopivasta puuhailusta valokuvauksen parissa
  • kiinnostavaa ja aktiivista koulutustoimintaa
  • kiehtovista valokuvauskilpailuista
  • opettavainen kuvailta
  • yhdessä valokuvauksesta tiedon jakaminen
  • yhdessä kuvaaminen
  • yhteisiin valokuvanäyttelyihin osallistumisesta
  • mieleenpainuvista kuvausretkistä
  • leppoinen yhdessäolo

Niistä on Kuopion Kameraseura tehty.

Huom! Muistathan tarkistaa kokoontumisajat kuvailloille sekä muille seuran toiminnalle tästä kalenterista. Ilmoitamme lisää (sekä muutoksista) myös verkkosivuillamme, Facebookissa (suljetussa ryhmässämme sekä sivuilla), Instagramissa sekä sähköpostilla toimitetulla jäsenkirjeillä. 

Kuva: Gil Rossell

KUUKAUDEN KUVA -KISA JA KUVAILTA

Kuukauden kuva -kisa

Kisassa on tietty aihe / teema, jonka pohjalta jokainen jäsen saa osallistua vain 3 valokuvalla kuukaudessa, joista yksi saa olla vanha. Lue lisää tästä, ohjeet kuukauden kuva -kisaan (kuvien vienti ja sen äänestykseen.) Kuukauden kuva -kisan kuvagalleriaan tästä.

Kuvailta

Järjestämme kuvailtoja kerran kuukaudessa. Kokoonnumme Digiluolalla (jos ei toisin mainita) ja arvioimme toistemme ottamia valokuvia. 

Julkistamme samalla Kuukauden kuvan sekä katsomme kisan osallistuneiden kuvia. Joskus välillä myös kuvailloissamme on tietty teema sekä jopa kahvitarjoilut! Voit halutessasi ottaa mukaan kuvat muistitikulla. Jokainen seuran jäsen tervetullut!

Kuvien arvioinnin perusrunko kameraseuran kuvailtoja varten – linkki pdf-tiedostoon.

Kuva: Petteri Mussalo

KUMMITOIMINTA

Oppiminen toiselta kuvaajalta sekä tietotaidon jakaminen on seuratoiminnan perusta.

SEURAN FB-RYHMÄ

Seurallamme on aktiivinen jäsenistölle suunnattu suljettu Facebook-ryhmä. Tiedotamme, jaamme tietoa, oppia sekä keskustelemme ryhmässä. Liity mukaan tästä pysyäksesi kärryillä seuran asioissa. Liittyäksesi olethan maksanut vuosittaisen jäsenmaksumme sekä toimit omalla nimelläsi.

Kuva: Petri Damstén

KOULUTUS

Järjestämme uusille jäsenille ja aloitteleville kuvaajille esimerkiksi Valokuvauksen -peruskurssia sekä sen jatkokurssia (ennen nimellä DJT (Digijärkkäri tutuksi)
Järjestämme myös muita koulutuksia / kursseja seuran jäsenille sekä ulkopuolisille digiluolassamme tai muualla. Lue lisää KOULUTUSTOIMINTA -kohdasta.

Näytön kalibrointilaite

Näytön kalibrointi tarpeellinen kaikille näytöille, mielellään max 2 kk välein. Lainaus on kameraseuran jäsenille ilmainen.

Kuva: Eetu Puranen

Nuoriso / NuoreT

Nuorisotoiminta (KKS Nuoret) on perustettu tuomaan 16-30-vuotiaita valokuvauksesta kiinnostuneita nuoria ja nuoria aikuisia yhteen. Kaiken tasoiset kuvaajat ovat tervetulleita mukaan toimintaamme.

Toiminta on avointa, yhteisöllistä sekä ilmaista ellei toisin mainita.

Lue lisää NUORISO / NUORET -kohdasta.

Kuva: Jukka-Pekka Korpi-Vartiainen

Haluaisitko jotain erityistä toimintaa seuran puolelta, tai olisiko sinulla itselläsi jotain annettavaa seuratoimintaan sekä sen tapahtumiin? Ota rohkeasti yhteyttä hallitukseen, pistetään homma toteutumaan!