SEURATOIMINTA

Kuva: Katri Bäck

Mistä on mukava kameraseura tehty?

  • kaikenikäisille ja tasoisille valokuvauksesta kiinnostuneille sopivasta puuhailusta valokuvauksen parissa
  • kiinnostavaa ja aktiivista koulutustoimintaa
  • kiehtovista valokuvauskilpailuista
  • opettavainen kuvailta
  • yhdessä valokuvauksesta tiedon jakaminen
  • yhdessä kuvaaminen
  • yhteisiin valokuvanäyttelyihin osallistumisesta
  • mieleenpainuvista kuvausretkistä
  • leppoinen yhdessäolo

Niistä on Kuopion Kameraseura tehty.

HUOM! Muistathan tarkistaa tulevat tapahtumat aina viimeisimmästä jäsenkirjeestä, joka lähetetään jäsenille s-postitse! Jäsenille suunnatuista tapahtumista ilmoitamme jäsenkirjeessä ja Facebookin suljetussa ryhmässämme. Kaikille tarkoitetuista tapahtumista ilmoitamme verkkosivuillamme, julkisella Facebook – sivuilla sekä Instagramissa

VUODEN 2024 TOIMINTASUUNNITELMA

KUUKAUDEN KUVA -KISA JA JÄSENILTA

Kuukauden kuva -kisa

Kisassa on tietty aihe / teema, jonka pohjalta jokainen jäsen saa osallistua vain 3 valokuvalla kuukaudessa, joista yksi saa olla vanha. Lue lisää tästä, ohjeet kuukauden kuva -kisaan (kuvien vienti ja sen äänestykseen.) Kuukauden kuva -kisan kuvagalleriaan tästä.
(kuva; Gil Rossell)

Jäsenilta

Järjestämme jäseniltoja kerran kuukaudessa. Kokoonnumme Digiluolalla (jos ei toisin mainita). Illassa on joku valokuvaukseen liittyvä teema. joko luento, tekniikkakoulutus tai kuvaajaesittely sekä joskus jopa kahvitarjoilu! Lopuksi julkistamme kuukauden kuva -kisan tulokset ja katsomme TOP 10 kuvat. Jokainen seuran jäsen on tervetullut mukaan!

KUMMITOIMINTA

Oppiminen toiselta kuvaajalta sekä tietotaidon jakaminen on seuratoiminnan perusta.

Kuopion Kameraseurassa on innokkaita jäseniä, jotka tekevät yhteisiä kuvausreissuja mukavalla porukalla. Nämä reissut tarjoavat huikeita elämyksiä vailla vertaa ja kameraseurasta löytyykin samanhenkisiä kuvaajia seuraksi kuvausreissuille.
(kuva; Petteri Mussalo)

SEURAN FB-RYHMÄ

Seurallamme on aktiivinen jäsenistölle suunnattu suljettu Facebook-ryhmä. 
Tiedotamme, jaamme tietoa, oppia sekä keskustelemme ryhmässä. Liity mukaan 
tästä pysyäksesi kärryillä seuran asioissa. 
Suljettu ryhmä on tarkoitettu vain jäsenille ja edellyttää vuosittaisen jäsenmaksun maksamisen sekä toimimisen omalla nimelläsi.

KOULUTUS

Järjestämme uusille jäsenille ja aloitteleville kuvaajille esimerkiksi Valokuvauksen -peruskurssia sekä sen jatkokurssia (ennen nimellä DJT (Digijärkkäri tutuksi)
Järjestämme myös muita koulutuksia / kursseja seuran jäsenille sekä ulkopuolisille digiluolassamme tai muualla. Lue lisää KOULUTUSTOIMINTA -kohdasta.
(kuva, Petri Damstén)

Näytön kalibrointilaite

Näytön kalibrointi tarpeellinen kaikille näytöille, mielellään max 3 kk välein. Lainaus on kameraseuran jäsenille ilmainen ja laina-aika max. 3 vrk.. Kysy studiomestari Merja Martikaiselta.

Nuoriso / NuoreT

Nuorisotoiminta (KKS Nuoret) on perustettu tuomaan 16-30-vuotiaita valokuvauksesta kiinnostuneita nuoria ja nuoria aikuisia yhteen. Kaiken tasoiset kuvaajat ovat tervetulleita mukaan toimintaamme.
Toiminta on avointa, yhteisöllistä sekä ilmaista ellei toisin mainita.
Lue lisää NUORISO / NUORET -kohdasta.
(kuva; Eetu Puranen

Kuva: Jukka-Pekka Korpi-Vartiainen

Haluaisitko jotain erityistä toimintaa seuran puolelta, tai olisiko sinulla itselläsi jotain annettavaa seuratoimintaan sekä sen tapahtumiin? Ota rohkeasti yhteyttä hallitukseen, pistetään homma toteutumaan!