Wille Markkanen vuoden kuvaajaksi

Kuopion Kameraseuran vuoden kuvaaja on Wille Markkanen. Vuoden kuvaajan tittelistä käydään vuoden mittainen kilpailu, jossa on osakilpailut kuukausittain ja jokaisesta kilpailusta saa pisteitä kokonaiskisaa varten. Markkanen saavutti ykköstilan seitsemässä osakilpailussa saavuttaen kaikkiaan 559 pistettä ja oli siten kokonaiskilpailussa vahvin.

“Tämä on hienoin saavutus, mihin olen valokuvauksessa yltänyt. Vuoden kuvaajan titteli vaatii vuoden ajan runsaasti työtä ja paneutumista usein mukavuusalueen ulkopuolella oleviin hankaliin aiheisiin”, iloitsee Markkanen.

Toiseksi Vuosikilpailussa tuli Anne Tuomainen (475 pistettä) ja kolmanneksi kiilasi Petri Dámsten (449 pistettä).

Vuoden kuva -kilpailun kuvat löytyvät täältä:

https://petridamsten.com/kks/=2022-12.html

Wille Markkanen – Ristiinrastiin