Kuukausikilpailun ‘pimeä’ tulokset

,

Päättyneen kuukausikisan aiheena oli ‘Pimeys’. Kilpailuun tuli 54 kuvaa. Kuten tapana on, kilpailussa saatiin aivan pimeä määrä tulkintoja aiheesta. 

Tämänkertaisen kisan voitti  Wille Markkasen kuva ‘Valkeisenlampi yö elokuu’. Kuva on monelle tutusta paikasta napattu, mutta kamera on suunnattu yleensä huomion varastavasta Puijon profiilista rannan puihin ja niiden muodostamaan heijastukseen.

kuvaaja Wille Markkanen ja aihe Valkeisenlammen yönäkymä Kuopiossa
Wille Markkanen – Valkeisenlampi yö elokuu

Kisan kakkoseksi tuli edellisen kuukauden tapaan Katri Bäck minimalistisella kuvallaan  ‘Melankolian säveliä yöhön’.  Kuvassa on mestarillisesti valaisun avulla saatu tuotua esille kitaran muoto samalla tunnelmaa korostaen.

Katri Bäck – Melankolian säveliä yöhön

Kolmanneksi kuukausikisassa sijoittui  Anne Tuomaisen upea maisemakuva, jota ei pahemmin tarvitse selitellä, koska kuvan nimi ‘Lady Moon’ kertoo kaiken tarpeellisen! 

Anne Tuomainen – Lady Moon

Onnea kärkikolmikolle!

Willen konsultaation jälkeen valitsema uusi aihe on ‘ylpeys’. Eli esimerkiksi mikä tuottaa ylpeyttä, mikä on ylpeyden aihe sinulle, minulle ja Hentun Liisalle. Aiheen voi nähdä myös siten, että miten ylpeys ilmenee. Kaikki muutkin tulkinnat aiheesta ovat tervetulleita ja toivottavia! Kuvia pääsee heti lataamaan aikaa lataamiselle on 1.10.2022 klo 12:00 saakka, jolloin kuukausikisa päättyy. Kukin voi ladata maksimissaan kolme kuvaa, joista yksi voi olla aiemmin otettu kuva.

Päättyneen kisan tulokset löytyvät tästä linkistä:

https://petridamsten.com/kks/=2022-09.html?fbclid=IwAR21EtDVT2u1_Zg20u3-Fu-dLfzN0fj5Bid7EKroO3LGBBsnip3-lQ7o62U